Dit doet Purformance
Dit komen wij doen

Helpen. Met zaken die in zowel uw als onze ogen verstandig zijn. Altijd kortdurend. Veelal een dagdeel per week gedurende enige tijd.

 

Het streven is er op gericht om het spel van geld uitgeven beter te beheersen. Inkopen is namelijk te belangrijk om het alleen aan Inkoop over te laten. En dat zeggen wij als inkopers!

 

De verbetering van processen mondt steevast uit in een slim pakket aan mogelijkheden. Vaak beginnend met de frisse blik van een buitenstaander, het formuleren van duidelijke(re) doelen, het maken van realistische stappenplannen en coaching van de uitvoerenden. In sommige situaties bewust vertragen om daarna snelheid te kunnen maken.

 

 

Value Based Sourcing

Kunt u omschakelen van een focus op kosten naar een focus op waarde? Bij Purformance vinden wij dat uw belang niet zit in wat u gaat betalen. Wel in wat u daar voor in ruil krijgt. Dat vergt toegankelijk willen zijn voor een andere manier van denken.

 

Veel toegevoegde waarde zit in het realiseren van kwalitatieve verbeteringen bij dié processen in uw organisatie waar uw geld wordt uitgegeven. Is er daarbij sprake van aanbestedingsvoordeel, dan is dat uiteraard voor u.

 

Purformance werkt gegarandeerd anders dan strikt commerciële bureaus. Ons voortbestaan is ‘gewoon’ van succesvol opereren afhankelijk gemaakt en niet van vervolgopdrachten. Beschouw ons als goed gereedschap. Specifiek gereedschap voor specifieke organisatorische- en inkoopaangelegenheden.

 

Purformance biedt Expertise à la Carte. Prettig om mee te werken, wars van vakjargon, onafhankelijk en resultaatgericht.

Ons ‘Prettig Principe’ doet de rest.