(Portfolio:) Prestatiemanagement

Prestatiemanagement kan veel omvatten. Met onze inkoopachtergrond richten wij ons in het bijzonder op leveranciersprestaties. Van leveranciers moet u namelijk plezier hebben en geen extra zorgen. Waar betaalt u anders voor?

 

Dit onderwerp is nauw aan contractmanagement verbonden. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat een opdrachtgever controles moet organiseren om de nakoming van afspraken te kunnen volgen, maar de praktijk is weerbarstig en uw medewerkers zijn druk.

 

Een veel door ons toegepast instrument om prestaties te meten is vendorrating. Met de mogelijkheden die online tools vandaag de dag bieden is het een koud kunstje om bijvoorbeeld periodieke herbeoordelingen uit te laten voeren door een selectie van uw medewerkers.

 

De aanpak die wij u zullen voorstellen baseren wij op de kenmerken en de risicogebieden van uw organisatie. Voor de prestatie indicatoren zoeken wij zoveel mogelijk naar bestaande of eenvoudig te realiseren registraties. Alleen meten is echter niet genoeg. U hebt immers liever resultaten dan analyses. Met vendorrating verzamelt u met een minimale inspanning data die van groot belang zijn voor de man of vrouw aan het roer.

.