Dit is Purformance:

Een ongewone groep met gewone mensen. Enthousiaste mensen. Talentvolle en gewaardeerde vakkrachten. Jong en oud, man en vrouw. Deel uitmakend van de ruggengraat van succesvolle organisaties in verschillende functies. Allemaal met een reguliere baan en allen gedreven om hun kennis met u te delen.

Deze groep deelt een gemeenschappelijke visie. Zij vinden het een kostbare veronachtzaming van organisaties wanneer er nog langer wordt gewacht met het professionaliseren van de inkoopfunctie. Want de kwaliteit die uw organisatie biedt is sterk afhankelijk van de kwaliteit van uw ingekochte arbeid, producten en diensten.

Dit doen wij anders:

√ Purformance helpt u te ontwikkelen. Zolang als nodig of zo kort als het kan. Meerwerk hebben wij niet nodig en is geen drijfveer.

Dit ontwikkelen benaderen wij vanuit mogelijkheden en kansen. Purformance focust op versterking van uw eigen potentieel.

Wij adviseren zonder te sturen. Varen kunt u immers zelf.

Dit is de kracht van de formule:

1. Het open kaart principe. Wij beloven niets wat niet waargemaakt kan worden.

2. De verbintenisvrije aanpak. Wilt u zelf met de bevindingen aan de slag? Des te beter. Purformance richt zich niet  primair op consultancy of interim werkzaamheden. Daar is voldoende aanbod voor.

3. De verbredende visie. Alle purfessionals zijn geschoold, gepokt en gemazeld. Vakkrachten die de ontwikkelingen in inkoopland op de voet volgen en de toepasbaarheid van nieuwe technieken voortdurend toetsen. Gewoon om met het mooie vak bezig te zijn en omdat het helpen van anderen stimulerend is om te doen. De veelzijdigheid van de opdrachten werkt daarbij blik verruimend, houdt onze inzichten actueel en maakt ons steeds waardevoller voor u.

Purformance vervult daarbij de coördinerende rol van dit platform.
Zo eenvoudig als het lijkt, zo doeltreffend blijkt het te zijn.

Wilt u putten uit de kennisbank van inkopend Nederland? Kennis maken kost u niets.
Bel of mail gewoon naar info@Purformance.nl voor een ongewoon gesprek bij een kop koffie.